a preview of the site for open graph data

Wat we doen

& Zo kan het ook

Vraagt uw project om juridische knowhow? Wilt u overeenkomsten laten opstellen, uitonderhandelen of doorlichten? Wilt u zich laten bijstaan in het kader van een geschil, beslaglegging of vergunningskwestie? Of het nu gaat om bestuursrechtelijke, civiele of arbeidsrechtelijke opgaven, geschillen of conflicten, &HV bewaakt en verdedigt uw belangen.

Problemen voorkomen en oplossen doen we bij &HV met kennis van zaken, pragmatisme en frisse realiteitszin. U kunt met ons rekenen op een persoonlijke benadering en maatwerk tot in de laatste puntjes: iedere situatie, iedere onderneming, ieder juridisch vraagstuk is immers uniek. We stellen vragen en vragen door. We kijken kritisch naar uw wensen en ambities en identificeren mogelijkheden, kansen en risico’s. Op basis daarvan brengen we de voor de hand liggende stappen, maar ook eventuele creatievere routes voor u in kaart: we kennen de fijne kneepjes van het vak en helpen u vooruit met de strategie, die nu én straks het meest in uw voordeel werkt. Zo kan het ook.

& Meer dan een zorg minder

Of u nu een doortastende juridisch adviseur, een doorgewinterde procesadvocaat of een strategische sparringpartner met ondernemerschapsexpertise nodig heeft, &HV biedt meer dan alleen een zorg minder: we schakelen vlot, effectief en met oog voor onderlinge verhoudingen, context en impact. Zo kunnen tact en inlevingsvermogen de sleutel zijn om partijen dichter bij elkaar te brengen. Reken op &HV om de rust te bewaren, dieper te graven, waar nodig de emotie van de feitelijkheden te scheiden en door te pakken op het juiste moment. Is procederen bijvoorbeeld de beste weg, dan komen we direct in actie. Zien we echter mogelijkheden om eerder tot een bevredigende oplossing te komen en u te behoeden voor verstoorde relaties en hoge proceskosten, dan hoort u dat ook van ons. We zijn er voor u.

& Geruststellend Rotterdams

Het recht is een complex vakgebied en juridisch jargon kan moeilijk te doorgronden zijn, voor wie er niet dagelijks mee te maken heeft. Geen nood, &HV is geruststellend Rotterdams: we houden van duidelijk communiceren en korte lijnen. We nemen graag uw zorgen weg en zijn direct bereikbaar voor nuchtere antwoorden op dringende vragen. Reken met &HV bovendien op scherpe analyses en realistische adviezen in heldere bewoordingen voor het nodige in- en overzicht. Zo bieden we perspectief bij zelfs de meest complexe zaken.